Situs Kasalametan Checker

Malware na phishing Checker.

alat kaamanan Ieu diwangun pikeun ngaidentipikasi jaba unsafe sakuliah wéb jeung ngabéjaan pamaké potensi cilaka. Simkuring miharep ka ajak kamajuan ka arah anu web aman tur leuwih aman.

malware dipedar

jaba ieu ngandung kode nu installs software jahat onto komputer datang ', boh lamun pamaké nyangka aranjeunna ngundeur software sah atanapi tanpa pangaweruh pamaké urang. Hacker lajeng bisa migunakeun software ieu candak jeung ngirimkeun pamaké informasi pribadi atawa nu sensitip. téhnologi Pungsi ngotéktak Internét Aman kami ogé nyeken jeung nganalisa web pikeun ngaidentipikasi jaba berpotensi compromised.

phishing dipedar

jaba ieu pretend janten sah ambéh maranéhanana bisa trik pamaké kana ngetikkeun di usernames sareng kecap akses maranéhanana atawa babagi informasi swasta lianna. kaca web nu impersonate jaba bank sah atanapi toko online mangrupakeun conto umum tina situs phishing.

Kumaha urang ngaidentipikasi malware

The malware istilah nyertakeun sauntuyan software jahat dirancang ngakibatkeun cilaka. situs kainféksi install malware on mesin a pamaké pikeun maok informasi pribadi atawa nyokot kadali mesin sarta serangan komputer lianna pamaké. Kadang-kadang nu diundeur malware ieu kusabab maranéhna pikir maranéhna anu masang software aman tur teu sadar kabiasaan jahat. kali sejen, malware anu diundeur tanpa pangaweruh maranéhanana. jenis umum tina malware kaasup ransomware, spyware, virus, cacing, sarta kuda Trojan.

Malware bisa nyumput di loba tempat, sarta bisa teuas malah keur ahli angka kaluar lamun ramatloka maranéhanana kainféksi. Pikeun manggihan loka compromised kami nyeken web tur ngagunakeun mesin virtual cara analisa loka dimana kami geus kapanggih sinyal nu nunjukkeun situs a geus compromised.

situs serangan

Ieu situs web nu hacker tos nyetel pikeun ngahaja boga imah jeung ngadistribusikaeun software jahat. situs ieu langsung mangpaatkeun browser atawa ngandung software ngabahayakeun nu mindeng némbongkeun paripolah jahat. téhnologi urang téh tiasa ngadeteksi paripolah ieu mun ngararangkay situs ieu salaku loka serangan.

situs compromised

Ieu situs web sah nu geus hacked ngawengku eusi tina, atawa pamaké langsung kana, situs anu bisa mangpaatkeun panyungsi maranéhanana. Contona, kaca loka anu bisa jadi compromised ngawengku kode nu alihan a pamaké ka loka serangan.

English
Español
Français
Afrikaans
Shqiptar
አማርኛ
عربى
հայերեն
Azərbaycan
Euskal
беларускі
বাঙালি
Bosanski
български
Català
Cebuano
Chichewa
简体中文
中國傳統的
Corsu
Hrvatski
Čeština
Dansk
Nederlands
Esperanto
Eesti keel
Filipino
Suomalainen
Frysk
Galego
ქართული
Deutsche
Ελληνικά
ગુજરાતી
Kreyòl Ayisyen
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
עברית
हिंदी
Hmoob
Magyar
Íslensku
Igbo
Bahasa Indonesia
Gaeilge
Italiano
日本語
Wong Jawa
ಕನ್ನಡ
Қазақша
ភាសាខ្មែរ
한국어
Kurdî
Кыргызча
ລາວ
Latine
Latviešu
Lietuviškai
Lëtzebuergesch
Македонски
Malagasy
Melayu
മലയാളം
Malti
Maori
मराठी
Монгол хэл
မြန်မာ
नेपाली
Norsk
پښتو
فارسی
Polskie
Português
ਪੰਜਾਬੀ
Română
Русский
Samoa
Gàidhlig na h-Alba
Српски
Sesotho
Shona
سنڌي
සිංහල
Slovenský
Slovenščina
Somali
Sunda
Kiswahili
Svenska
Тоҷикӣ
தமிழ்
తెలుగు
ไทย
Türk
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Cymraeg
isiXhosa
ייִדיש
Yorùbá
Zulu
kira-kira TOS kabijakan privasi Taros Kami Sitemap Facebook