Unduh pidéo Facebook

❝Alat gratis pikeun nyimpen video sareng poto ti Facebook.❞

➶ Unduh pidéo, gambar leutik, gambar gif, poto ti halaman Facebook, kelompok, carita, profil, koméntar, panutup.

Di dieu urang bakal ngabagikeun cara anu gancang sareng gratis pikeun ngundeur pidio Facebook. Kantun nempelkeun URL Video Facebook teras klik tombol Download pikeun Nyalametkeun pidéo ti Facebook.

Rojongan paling jaba. ➥ Pasang ayeuna

Downloader pikeun

Tiktok.com Instagram.com Twitter.com Dailymotion.com Vimeo.com Bilibili.com Nicovideo.JP

Kumaha nyimpen video Facebook

Downloader video Facebook gratis kami ngagampangkeun pikeun ngundeur pidio tina Facebook ku sababaraha léngkah. Ieu kumaha ngamimitian:

  1. Salin URL vidéo Facebook ku ngaklik katuhu pidéo sareng milih salin.
  2. Témpélkeun tautan Facebook kana médan input di luhur sareng pencét tombol Enter.
  3. Downloader video Facebook kami bakal numbu tautan pidéo MP4 anu berkualitas anu luhur, sareng anjeun tiasa milih ngunduh kualitas mana waé anu anjeun pikahoyong.

Kumaha cara ngundeur pidéo Facebook sareng sambungan Chrome sareng Firefox nambihan

Turutan tutorial salajengna pikeun nganggo pangunduh Facebook pangsaéna pikeun ngahemat pidio tina Facebook. Hayu angkat!

  1. Buka halaman wéb Facebook.
  2. Puterkeun pidéo di Facebook.
  3. Buka Downloader video Facebook Chrome / Firefox ➥ Pasang ayeuna
  4. Antosan sababaraha waktos.
  5. Klik dina kualitas anu anjeun hoyong unduh.
  6. Dina tab anyar, file bakal otomatis diunduh teras disimpen kana alat anjeun.

URL anu dirojong

facebook.com/{user}/videos/{ID}

facebook.com/{user}/videos/pcb.{PID}/{ID}

facebook.com/{user}/posts/{ID}

facebook.com/video/video.php?v={ID}

facebook.com/video.php?v={ID}

facebook.com/photo.php?v={ID}

facebook.com/watch?v={ID}

facebook.com/{ID}

facebook.com/groups/{GID}/wp/{ID}/

m.facebook.com/{user}/posts/pcb.{PID}/?photo_id={ID}

fbwat.ch/{ID}/

Alesan pikeun nyimpen video Facebook offline

  1. Janten anjeun tiasa ngabagi halaman wéb média sosial anu sanés.
  2. Pikeun nyimpen éta dina komputer, utamina pidéo anjeun nyalira salaku cadangan.
  3. Pikeun ngagunakeun éta salaku rujukan di hareup.
  4. Pikeun ningali pidéo lengkep upami éta panjang sareng anjeun teu ngagaduhan cukup waktos.

Robah Log

Sagala parobahan anu penting dina proyék ieu.

Vérsi 3.0.1

Katambah

☀ Unduh judul sari Facebook Facebook (caption tutup).

☀ Ngarobih pidéo Facebook ka mp4.

☀ Unduh Ultra HD 1440p, video Full HD 1080p tina Facebook.

☀ Unduh audio Facebook.

☀ Unduh gambar leutik Facebook.

☀ Unduh gambar gif Facebook.

☀ Unduh pidéo koméntar Facebook.

☀ Unduh pidéo pidéo dibagi.

☀ Unduh pidéo panutup video.

☀ Unduh pidéo grup grup Facebook.

☀ Unduh video grup rusiah Facebook.

☀ Unduh pidéo pidéo Facebook.

☀ Unduh pidéo swasta di Facebook.

☀ Unduh pidéo Facebook di halaman nonton.

☀ Unduh pidéo Facebook dina halaman carita.

☀ Sacara otomatis diunduh sareng simpen file luyu sareng judul pidéo sareng kualitas anu dipilih.

☀ Dioptimalkeun pikeun Android.

☀ Multi basa.

☀ Ngasongkeun patarosan.

☀ Hasilkeun kecap konci acak.

Henteu dipercaya

☀ Unduh pidéo Facebook di pésta jam tangan.

☀ Download Facebook bulk.

☀ Unduh video anu dipasang dina Facebook.

☀ Download lagu video langsung Facebook.

☀ Unduh poto derajat Facebook 360 derajat.

☀ Unduh poto 3D 3D.

☀ Tingali gambar profil Facebook dina kualitas HD.

☀ Ngarobih pidéo Facebook ka mp3.

Platform Facebook dirancang ngan ukur ngamungkinkeun para pangguna Facebook pikeun nonton video dina platform sorangan. Tapi, seueur pangguna kedah ngunduh sareng nyimpen pidio Facebook ka smartphone atanapi PC, ku kituna tiasa ningali éta tanpa nyambung ka internét. Ku sabab éta, kami nyiptakeun alat ieu anu ngamungkinkeun sadaya pangguna Facebook ngundeur sareng ngahemat pidéo karesepna.

Pikeun genah anu langkung saé, Cirian kami!

Pencét Shift+Ctrl+D. Upami nganggo Mac OS X, Pencét Shift++D

⤓ Unduh fbion.com ← Séred ieu ka bar tetengger anjeun

Naha henteu ningali tét tetengger? Pencét Shift+Ctrl+B

Upami nganggo Mac OS X, Pencét Shift++B

Atanapi, nyalin sadaya kode di handap kotak teks teras lebetkeun kana bar tetengger anjeun.

Tingali layar di handap

Video Downloader pikeun Facebook

Unduh pidio Tina Facebook - Downloader Facebook online kami bakal ngantep anjeun ngahemat pidio Facebook umum dina pormat MP4 kualitas luhur atanapi kualitas rendah.

Patarosan Sering ✉

Milarian Pertanyaan anjeun sareng Jawaban Di dieu - Kumaha anjeun nyimpen pidéo Facebook?

+ Naon Facebook Video Downloader?
+ Dimana video disimpen saatos diunduh?
+ Naha kuring tiasa ngunduh pidéo Live Facebook?
+ Naha Facebook diunduh nyimpen diunduh pidéo atanapi tetep salin pidio?
+ Kunaon kuring kasalahan dina pidéo Facebook diunduh?
Kumaha cara didownload video swasta ti Facebook?
+ Naon format video facebook anu diunduh?
+ Kumaha pikeun ngundeur pidio tina Facebook Messenger?
+ Kumaha ngundeur video Facebook dina telepon Android kuring?
Kumaha carana nyalin tumbu video Facebook
+ Kualitas pidéo mana anu dirojong?
+ Kumaha ngundeur video Facebook ka iphone?
+ Kumaha cara ngundeur pesen audio facebook? Kumaha cara kuring ngahemat pesen sora?
+ Kumaha cara didownload video sajarah facebook? Kumaha carana abdi tiasa nyimpen facebook disimpen pidéo?

Download Video Video Online Full HD

Facebook Video Downloader Online - Alat Online Online Gratis pangsaéna pikeun Ngundeur FB Video
★★★★★
★★★★★
4.6
9 pangguna dipeunteun
Unduh pidéo Facebook
5 ★
6
4 ★
2
3 ★
1
2 ★
0
1 ★
0

Unduh pidio Facebook sareng Simpen langsung tina facebook ka komputer atanapi mobile anjeun kanggo gratis tanpa Software.

Kasaksian
Downloader Facebook gratis pikeun ngahemat pidéo facebook paling saé kualitas sareng kualitas download anu saé.
Scott Silverberg
Saginaw, Michigan
Gampang ngundeur pidéo Facebook dina MP4 kalayan kualitas anu pangsaéna.
Douglas Ervin
San Jose, California
Downloader video pangsaéna anjeun, 100% aman tanpa virus, jasa gratis lengkep.
Michael Sauer
Chesapeake, Virginia
Downloader Facebook gratis pikeun ngunduh pidio Facebook sacara gampang sareng gancang dina format anu sanés dina MP4. Bébas dipaké tanpa aya larangan.
Gloria Hansford
Ontario
Ladenan online ngagampangkeun kuring pikeun ngundeur video Facebook gratis, éta bener-bener kapaké! Abdi parantos nandaan halaman ieu.
Muhammad Mellor
Tirana, Albania
❤ Hatur nuhun kana aplikasi online ieu, kuring kalayan gampang tiasa nyimpen pidio Facebook kana komputer sareng iPhone kuring.
Jannine Polfliet
Hoogkarspel, Noord-Holland
Halaman wéb anu saderhana sareng ramah mobile. Anjeun tiasa nganggo situs wéb ieu dina sélulér Anjeun sareng unduh pidéo iraha waé sareng di mana waé.
Ashraf el Salameh
Kuwait
➥ Kirim koméntar
FBion

Bagikeun ka babaturan anjeun

Hatur nuhun pikeun nganggo jasa kami!

English
Español
Français
Afrikaans
Shqiptar
አማርኛ
عربى
հայերեն
Azərbaycan
Euskal
беларускі
বাঙালি
Bosanski
български
Català
Cebuano
Chichewa
简体中文
中國傳統的
Corsu
Hrvatski
Čeština
Dansk
Nederlands
Esperanto
Eesti keel
Filipino
Suomalainen
Frysk
Galego
ქართული
Deutsche
Ελληνικά
ગુજરાતી
Kreyòl Ayisyen
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
עברית
हिंदी
Hmoob
Magyar
Íslensku
Igbo
Bahasa Indonesia
Gaeilge
Italiano
日本語
Wong Jawa
ಕನ್ನಡ
Қазақша
ភាសាខ្មែរ
한국어
Kurdî
Кыргызча
ລາວ
Latine
Latviešu
Lietuviškai
Lëtzebuergesch
Македонски
Malagasy
Melayu
മലയാളം
Malti
Maori
मराठी
Монгол хэл
မြန်မာ
नेपाली
Norsk
پښتو
فارسی
Polskie
Português
ਪੰਜਾਬੀ
Română
Русский
Samoa
Gàidhlig na h-Alba
Српски
Sesotho
Shona
سنڌي
සිංහල
Slovenský
Slovenščina
Somali
Sunda
Kiswahili
Svenska
Тоҷикӣ
தமிழ்
తెలుగు
ไทย
Türk
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Cymraeg
isiXhosa
ייִדיש
Yorùbá
Zulu

Facebook Video Downloader Online - Alat Online Online Gratis pangsaéna pikeun Ngundeur FB Video 2021

Newsletter

Sakali anjeun ngalanggan buletin kami sareng anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi sadayana ngeunaan parobihan panganyarna sareng situs wéb ieu.

✉ Langgan
kira-kira TOS kabijakan privasi Taros Kami Sitemap