Kumaha pikeun ngundeur pidio Facebook swasta?

Install extension Chrome

Media download helper

Ngundeur pidio Facebook swasta bisa dipigawé kalayan gampang ngagunakeun Downloader online urang. Taya software diperlukeun!

Ieu pakakas bisa ngundeur sababaraha video, audio tina ramatloka lianna.

Ngan nuturkeun ieu lengkah basajan:

Lengkah 1.

Download Facebook Video ← Séréd ieu tetengger bar Anjeun

bookmark

Ulah ningali tetengger bar? pers Shift+Ctrl+B

Mun maké Mac OS X, pers Shift++B

Atawa, nyalin sakabéh kode handap kotak téks lajeng paste ka tetengger bar Anjeun.

Tempo screenshot handap.

Kumaha pikeun ngundeur pidio Facebook swasta?

Lengkah 2.

Buka kaca video swasta. Teu yakin sabaraha?
☞ klik di dieu

Lengkah 3.

Klik tetengger kana tetengger bar Anjeun.

cara

1. klik katuhu dina video facebook, sareng muka eta dina tab anyar.

2. Dina kotak URL, ngaganti www ku m ti URL facebook video.

+ Pikeun misalna.

Mun URL nyaeta https://www.facebook.com/xxx/videos/123654

Saatos Anjeun ngaganti 'www' ku 'm', eta bakal béda hal kawas https://m.facebook.com/xxx/videos/123654/ jeung pers Enter.

3. pers CTRL+U atawa +Option+U (Mun maké Mac OS X) pikeun nempo sumber kaca.

4. pers CTRL+A atawa +A pikeun milih kabeh jeung CTRL+C atawa +C mun nyalin sumber kaca.

5. pers CTRL+V atawa +V mun nempelkeun sumber kaca dina kotak téks handap teras klik dina "download".

English
Español
Français
Afrikaans
Shqiptar
አማርኛ
عربى
հայերեն
Azərbaycan
Euskal
беларускі
বাঙালি
Bosanski
български
Català
Cebuano
Chichewa
简体中文
中國傳統的
Corsu
Hrvatski
Čeština
Dansk
Nederlands
Esperanto
Eesti keel
Filipino
Suomalainen
Frysk
Galego
ქართული
Deutsche
Ελληνικά
ગુજરાતી
Kreyòl Ayisyen
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
עברית
हिंदी
Hmoob
Magyar
Íslensku
Igbo
Bahasa Indonesia
Gaeilge
Italiano
日本語
Wong Jawa
ಕನ್ನಡ
Қазақша
ភាសាខ្មែរ
한국어
Kurdî
Кыргызча
ລາວ
Latine
Latviešu
Lietuviškai
Lëtzebuergesch
Македонски
Malagasy
Melayu
മലയാളം
Malti
Maori
मराठी
Монгол хэл
မြန်မာ
नेपाली
Norsk
پښتو
فارسی
Polskie
Português
ਪੰਜਾਬੀ
Română
Русский
Samoa
Gàidhlig na h-Alba
Српски
Sesotho
Shona
سنڌي
සිංහල
Slovenský
Slovenščina
Somali
Sunda
Kiswahili
Svenska
Тоҷикӣ
தமிழ்
తెలుగు
ไทย
Türk
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Cymraeg
isiXhosa
ייִדיש
Yorùbá
Zulu
kira-kira TOS kabijakan privasi Taros Kami Sitemap Facebook