Kumaha mareuman modeu poék pikeun Google Chrome

Upami anjeun henteu resep modeu poék dina Chrome, pakét léngkah ieu pikeun nganonaktipkeun fitur na.

Google Chrome tungtungna ngagaduhan mode poék asli sareng versi 74 kanggo saha waé anu hoyong ngalih tina lampu pikeun pangalaman skéma warna abu-abu - sami sareng warna anu sayogi ku mode incognito.

Kieu carana kumaha anjeun tiasa nganonaktipkeun mode poék Google Chrome saatos update di Windows 10, macOS, Linux.

Gampang nganonaktipkeun mode poék ku masang téma ieu.

Ngan jaga mode poék nalika muka jandela incognito.

Pasang Téma Chrome

Kumaha mareuman modeu poék pikeun Google Chrome

English
Español
Français
Afrikaans
Shqiptar
አማርኛ
عربى
հայերեն
Azərbaycan
Euskal
беларускі
বাঙালি
Bosanski
български
Català
Cebuano
Chichewa
简体中文
中國傳統的
Corsu
Hrvatski
Čeština
Dansk
Nederlands
Esperanto
Eesti keel
Filipino
Suomalainen
Frysk
Galego
ქართული
Deutsche
Ελληνικά
ગુજરાતી
Kreyòl Ayisyen
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
עברית
हिंदी
Hmoob
Magyar
Íslensku
Igbo
Bahasa Indonesia
Gaeilge
Italiano
日本語
Wong Jawa
ಕನ್ನಡ
Қазақша
ភាសាខ្មែរ
한국어
Kurdî
Кыргызча
ລາວ
Latine
Latviešu
Lietuviškai
Lëtzebuergesch
Македонски
Malagasy
Melayu
മലയാളം
Malti
Maori
मराठी
Монгол хэл
မြန်မာ
नेपाली
Norsk
پښتو
فارسی
Polskie
Português
ਪੰਜਾਬੀ
Română
Русский
Samoa
Gàidhlig na h-Alba
Српски
Sesotho
Shona
سنڌي
සිංහල
Slovenský
Slovenščina
Somali
Sunda
Kiswahili
Svenska
Тоҷикӣ
தமிழ்
తెలుగు
ไทย
Türk
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Cymraeg
isiXhosa
ייִדיש
Yorùbá
Zulu
kira-kira TOS kabijakan privasi Taros Kami Sitemap Facebook