Situs Safety Checker

Malware lan phishing checker.

Alat keamanan iki dibangun kanggo ngenali situs web ora aman ing web lan menehi informasi marang pangguna potensial. Mugi-mugi saged nyurung kemajuan dhateng web ingkang langkung aman lan aman.

Malware diterangno

Situs web iki ngemot kode sing nginstal perangkat lunak angkoro menyang komputer pengunjung, manawa pangguna mikirake ngundhuh piranti lunak sah utawa tanpa pangerten pangguna. Piranti hacker bisa nggunakake piranti lunak kasebut kanggo nangkep lan ngirimake informasi pribadhi utawa sensitif. Teknologi Aman Aman kita uga mindai lan nganalisa web kanggo ngenali situs web sing berpotensi kompromi.

Phising diterangno

Situs web iki ndalang minangka sah supaya bisa nglebokna pangguna kanggo ngetik ing jeneng panganggo lan tembung sandhi utawa nganggo informasi pribadi liyane. Kaca web sing nyamar minangka situs web utawa toko online sing sah yaiku conto umum situs phishing.

Carane kita ngenali malware

Malware kasebut nyakup macem-macem piranti lunak angkoro sing dirancang kanggo nimbulaké karusakan. Situs sing diinfeksi nginstal malware ing mesin pangguna kanggo nyolong informasi pribadhi utawa ngontrol mesin pangguna lan nyerang komputer liyane. Kadhangkala panganggo ngundhuh malware iki amarga padha mikir nginstall software aman lan ora weruh prilaku jahat. Wektu liyane, malware diundhuh tanpa kawruh. Jenis umum malware kalebu ransomware, spyware, virus, cacing, lan jaran Trojan.

Malware bisa ndhelikake ing pirang-pirang panggonan, lan bisa uga angel kanggo para ahli kanggo nemtokake yen situs web kasebut kena infeksi. Kanggo nemokake situs sing wis kompromi, kita mindhai web lan nggunakake mesin virtual kanggo nganalisa situs ngendi kita nemokake sinyal sing nuduhake situs sing wis kompromi.

Situs serangan

Iki minangka situs web sing bisa disetel kanggo peretas lan nyebar piranti lunak angkoro. Situs iki langsung ngekspor browser utawa ngemot piranti lunak mbebayani sing asring ngetokake tindak tanduk sing ala. Teknologi kita bisa ndeteksi tindak tanduk iki kanggo nggolongake situs iki minangka situs serangan.

Situs kompromi

Iki minangka situs web sing sah sing disusupi kanggo nyakup isi saka, utawa ngarahake pangguna menyang, situs sing bisa ngeksploitasi browser. Contone, kaca situs bisa dikompromi kanggo nyakup kode sing ngarahake pangguna menyang situs anggempur.

English
Español
Français
Afrikaans
Shqiptar
አማርኛ
عربى
հայերեն
Azərbaycan
Euskal
беларускі
বাঙালি
Bosanski
български
Català
Cebuano
Chichewa
简体中文
中國傳統的
Corsu
Hrvatski
Čeština
Dansk
Nederlands
Esperanto
Eesti keel
Filipino
Suomalainen
Frysk
Galego
ქართული
Deutsche
Ελληνικά
ગુજરાતી
Kreyòl Ayisyen
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
עברית
हिंदी
Hmoob
Magyar
Íslensku
Igbo
Bahasa Indonesia
Gaeilge
Italiano
日本語
Wong Jawa
ಕನ್ನಡ
Қазақша
ភាសាខ្មែរ
한국어
Kurdî
Кыргызча
ລາວ
Latine
Latviešu
Lietuviškai
Lëtzebuergesch
Македонски
Malagasy
Melayu
മലയാളം
Malti
Maori
मराठी
Монгол хэл
မြန်မာ
नेपाली
Norsk
پښتو
فارسی
Polskie
Português
ਪੰਜਾਬੀ
Română
Русский
Samoa
Gàidhlig na h-Alba
Српски
Sesotho
Shona
سنڌي
සිංහල
Slovenský
Slovenščina
Somali
Sunda
Kiswahili
Svenska
Тоҷикӣ
தமிழ்
తెలుగు
ไทย
Türk
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Cymraeg
isiXhosa
ייִדיש
Yorùbá
Zulu
Prakawis TOS Kebijakan Privasi Hubungi kita Sitemap Facebook