Download video Facebook

❝Alat gratis kanggo nyimpen video lan foto saka Facebook.❞

➶ Download video, gambar cilik, gambar gif, foto saka kaca Facebook, kelompok, crita, profil, komentar, tutup.

Ing kene kita bakal nuduhake cara sing cepet lan gratis kanggo ndownload video Facebook. Mung nempel URL Video Facebook banjur klik tombol Download kanggo Nyimpen video saka Facebook.

Ndhukung umume situs web. ➥ Pasang saiki

Downloader kanggo

Tiktok.com Instagram.com Twitter.com Dailymotion.com Vimeo.com Bilibili.com Nicovideo.JP

Cara ngirit video Facebook

Downloader video Facebook gratis kita gampang download video saka Facebook kanthi sawetara langkah. Mangkene carane miwiti:

  1. Salin URL video Facebook kanthi ngeklik video banjur milih salinan.
  2. Tempel link Facebook menyang kolom input ing ndhuwur banjur penet tombol Ketik.
  3. Downloader video Facebook kita bakal ngeklik tautan video MP4 berkualitas tinggi, lan sampeyan bisa milih ndownload kualitas sing pengin.

Cara ndownload video Facebook kanthi extension Chrome lan tambahan Firefox

Tindakake Tutorial sabanjure kanggo nggunakake downloader Facebook paling apik kanggo nyimpen video saka Facebook. Ayo!

  1. Bukak situs web Facebook.
  2. Muter video ing Facebook.
  3. Bukak Facebook Downloader Chrome / Firefox ➥ Pasang saiki
  4. Ngenteni sawetara wektu.
  5. Klik ing kualitas sing pengin didownload.
  6. Ing tab anyar, file bakal kanthi otomatis download banjur disimpen menyang piranti.

URL sing didhukung

facebook.com/{user}/videos/{ID}

facebook.com/{user}/videos/pcb.{PID}/{ID}

facebook.com/{user}/posts/{ID}

facebook.com/video/video.php?v={ID}

facebook.com/video.php?v={ID}

facebook.com/photo.php?v={ID}

facebook.com/watch?v={ID}

facebook.com/{ID}

facebook.com/groups/{GID}/wp/{ID}/

m.facebook.com/{user}/posts/pcb.{PID}/?photo_id={ID}

fbwat.ch/{ID}/

Alasan kanggo nyimpen video Facebook offline.

  1. Dadi sampeyan bisa nuduhake karo situs media sosial liyane.
  2. Kanggo nyimpen ing komputer, utamane video sampeyan dhewe minangka serep.
  3. Kanggo nggunakake minangka referensi ing mangsa ngarep.
  4. Kanggo ndeleng video kanthi lengkap yen wis dhowo lan sampeyan ora cukup wektu.

Ngganti Log

Kabeh owah-owahan ing proyek iki.

Versi 3.0.1

Ditambahi

☀ Download subtitle Facebook (caption tertutup).

☀ Ngonversi video Facebook menyang mp4.

☀ Download Ultra HD 1440p, Video Full HD 1080p saka Facebook.

☀ Download audio Facebook.

☀ Download gambar cilik Facebook.

☀ Download gambar gif Facebook.

☀ Download video komentar Facebook.

☀ Download video Facebook sing dienggo bareng.

☀ Download video tutup Facebook.

☀ Download video grup umum Facebook.

☀ Download video grup rahasia Facebook.

☀ Download video profil Facebook.

☀ Download video pribadi ing Facebook.

☀ Download video Facebook ing kaca nonton.

☀ Download video Facebook ing halaman crita.

☀ Download lan simpen file kanthi otomatis miturut judhul video lan kualitas sing dipilih.

☀ Optimized kanggo Android.

☀ Gunakake pirang-pirang basa.

☀ Nyuwun pitakon.

☀ Nggawe kata kunci acak.

Ora dingerteni

☀ Download video Facebook ing pesta jam tangan.

☀ Facebook downloader akeh.

☀ Download video sing dipasang ing Facebook.

☀ Download video langsung Facebook.

☀ Download foto Facebook 360 gelar.

☀ Download foto 3D 3D.

☀ Deleng gambar profil Facebook kanthi kualitas HD.

☀ Ngonversi video Facebook menyang mp3.

Platform Facebook dirancang mung kanggo ngidini pangguna Facebook kanggo nonton video ing platform dhewe. Nanging, akeh pangguna kudu download lan nyimpen video Facebook menyang smartphone utawa PC, saengga bisa nonton tanpa nyambung menyang internet. Amarga iku, kita nggawe alat iki sing ngidini kabeh pangguna Facebook bisa ngunduh lan nyimpen video favorit.

Kanggo luwih gampang, Cekak!

Pencet Shift+Ctrl+D. Yen nggunakake Mac OS X, Pencet Shift++D

⤓ Download fbion.com ← Seret menyang garis tetenger

Apa ora ndeleng dhaptar tetenger? Pencet Shift+Ctrl+B

Yen nggunakake Mac OS X, Pencet Shift++B

Utawa, nyalin kabeh kode ing ngisor kothak teks banjur tempel menyang garis tetenger.

Deleng gambar ing ngisor iki

Video Downloader kanggo Facebook

Download Video Saka Facebook - Downloader Facebook online kita bakal ngidini sampeyan ngirit video Facebook umum kanthi format MP4 bermutu utawa bermutu.

Pitakonan Paling Sering ✉

Temokake Pitakon lan Wangsulan Sampeyan Ing kene - Kepiye sampeyan nyimpen video Facebook?

+ Apa Facebook Video Downloader?
+ Ngendi video sing disimpen sawise diundhuh?
+ Bisa ndownload video Facebook Langsung?
+ Apa downloader Facebook nyimpen video sing diundhuh utawa nyimpen salinan video?
+ Napa aku nggawe kesalahan ing download video Facebook?
Kepiye carane ndownload video pribadi saka Facebook?
+ Apa format video facebook sing didownload?
+ Kepiye download video saka Messenger Messenger?
+ Kepiye download video Facebook ing telpon Android?
Cara nyalin link video Facebook
+ Kualitas video sing didhukung?
+ Cara ndownload video Facebook menyang iPhone?
+ Kepiye cara ndownload pesen audio facebook? Kepiye cara nyimpen pesen swara?
+ Kepiye carane ndownload video sejarah facebook? Kepiye cara nyimpen video sing disimpen facebook?

Download Video Video Online Full HD

Facebook Video Downloader Online - Alat Online Gratis Paling Gratis kanggo Download Video FB
★★★★★
★★★★★
4.6
9 pangguna dirating
Download video Facebook
5 ★
6
4 ★
2
3 ★
1
2 ★
0
1 ★
0

Download Video Facebook lan Simpen langsung saka facebook menyang komputer utawa mobile sampeyan gratis tanpa Software.

Kaseksén
Downloader Facebook gratis kanggo nyimpen video facebook kanthi kualitas download sing paling apik lan kacepetan.
Scott Silverberg
Saginaw, Michigan
Gampang ndownload video Facebook ing MP4 kanthi kualitas paling apik.
Douglas Ervin
San Jose, California
Downloader video paling apik, 100% aman tanpa virus, layanan gratis.
Michael Sauer
Chesapeake, Virginia
Downloader Facebook gratis kanggo ngundhuh video Facebook kanthi gampang lan cepet ing format sing paling apik ing MP4. Bebas digunakake tanpa watesan.
Gloria Hansford
Ontario
Layanan online nggampangake aku ndownload video Facebook gratis, iku pancen migunani! Aku wis menehi tandha ing situs iki.
Muhammad Mellor
Tirana, Albania
❤ Thanks kanggo aplikasi online iki, aku bisa nyimpen video Facebook kanthi gampang menyang komputer lan iPhone.
Jannine Polfliet
Hoogkarspel, Noord-Holland
Situs web kasebut banget disesuaikan lan grapyak mobile. Sampeyan bisa nggunakake situs web iki ing ponsel lan download video kapan lan ing endi wae.
Ashraf el Salameh
Kuwait
➥ Kirim komentar
FBion

Kongsi karo kanca-kanca

Matur nuwun kanggo nggunakake layanan!

English
Español
Français
Afrikaans
Shqiptar
አማርኛ
عربى
հայերեն
Azərbaycan
Euskal
беларускі
বাঙালি
Bosanski
български
Català
Cebuano
Chichewa
简体中文
中國傳統的
Corsu
Hrvatski
Čeština
Dansk
Nederlands
Esperanto
Eesti keel
Filipino
Suomalainen
Frysk
Galego
ქართული
Deutsche
Ελληνικά
ગુજરાતી
Kreyòl Ayisyen
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
עברית
हिंदी
Hmoob
Magyar
Íslensku
Igbo
Bahasa Indonesia
Gaeilge
Italiano
日本語
Wong Jawa
ಕನ್ನಡ
Қазақша
ភាសាខ្មែរ
한국어
Kurdî
Кыргызча
ລາວ
Latine
Latviešu
Lietuviškai
Lëtzebuergesch
Македонски
Malagasy
Melayu
മലയാളം
Malti
Maori
मराठी
Монгол хэл
မြန်မာ
नेपाली
Norsk
پښتو
فارسی
Polskie
Português
ਪੰਜਾਬੀ
Română
Русский
Samoa
Gàidhlig na h-Alba
Српски
Sesotho
Shona
سنڌي
සිංහල
Slovenský
Slovenščina
Somali
Sunda
Kiswahili
Svenska
Тоҷикӣ
தமிழ்
తెలుగు
ไทย
Türk
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Cymraeg
isiXhosa
ייִדיש
Yorùbá
Zulu

Facebook Video Downloader Online - Alat Online Gratis Paling Gratis kanggo Download Video FB 2021

Newsletter

Sawise sampeyan langganan newsletter kita lan sampeyan bisa entuk informasi babagan nganyari paling anyar lan fitur situs web iki.

✉ Langganan
Prakawis TOS Kebijakan Privasi Hubungi kita Sitemap