Carane ngundhuh video Facebook pribadi?

Instal extension Chrome

Media download helper

Ngundhuh video Facebook pribadi bisa rampung kanthi gampang nggunakake downloader online. Ora ana perangkat lunak sing dibutuhake!

Alat iki bisa ngundhuh sawetara video, audio saka situs web liya.

Cukup tindakake langkah-langkah prasaja iki:

Langkah 1.

Download Facebook Video ← Seret iki menyang garis tetenger

bookmark

Ora weruh garis tetenger? Pencet Shift+Ctrl+B

Yen nggunakake Mac OS X, Pencet Shift++B

Utawa, copot kabeh kode ing ngisor iki ing kothak teks banjur paste menyang bar tetenger.

Waca gambar ing ngisor iki.

Carane ngundhuh video Facebook pribadi?

Langkah 2.

Menyang kaca video pribadhi. Ora yakin kepiye?
☞ Klik kene

Langkah 3.

Klik tetenger ing bilah tetenger.

Cara sing beda-beda

1. Klik tengen ing video facebook, lan bukak ing tab anyar.

2. Ing kothak URL, ngganti www dening m saka URL video facebook.

+ Kanggo conto.

Yen URL iku https://www.facebook.com/xxx/videos/123654

Sawise sampeyan ngganti 'www' dening 'm', bakal katon kaya https://m.facebook.com/xxx/videos/123654/ lan Pencet Enter.

3. Pencet CTRL+U utawa +Option+U (Yen nggunakake Mac OS X) kanggo ndeleng sumber halaman.

4. Pencet CTRL+A utawa +A kanggo milih kabeh lan CTRL+C utawa +C kanggo nyalin sumber halaman.

5. Pencet CTRL+V utawa +V kanggo nempelake sumber halaman ing ngisor kothak teks lan klik ing "Unduh".

English
Español
Français
Afrikaans
Shqiptar
አማርኛ
عربى
հայերեն
Azərbaycan
Euskal
беларускі
বাঙালি
Bosanski
български
Català
Cebuano
Chichewa
简体中文
中國傳統的
Corsu
Hrvatski
Čeština
Dansk
Nederlands
Esperanto
Eesti keel
Filipino
Suomalainen
Frysk
Galego
ქართული
Deutsche
Ελληνικά
ગુજરાતી
Kreyòl Ayisyen
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
עברית
हिंदी
Hmoob
Magyar
Íslensku
Igbo
Bahasa Indonesia
Gaeilge
Italiano
日本語
Wong Jawa
ಕನ್ನಡ
Қазақша
ភាសាខ្មែរ
한국어
Kurdî
Кыргызча
ລາວ
Latine
Latviešu
Lietuviškai
Lëtzebuergesch
Македонски
Malagasy
Melayu
മലയാളം
Malti
Maori
मराठी
Монгол хэл
မြန်မာ
नेपाली
Norsk
پښتو
فارسی
Polskie
Português
ਪੰਜਾਬੀ
Română
Русский
Samoa
Gàidhlig na h-Alba
Српски
Sesotho
Shona
سنڌي
සිංහල
Slovenský
Slovenščina
Somali
Sunda
Kiswahili
Svenska
Тоҷикӣ
தமிழ்
తెలుగు
ไทย
Türk
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Cymraeg
isiXhosa
ייִדיש
Yorùbá
Zulu
Prakawis TOS Kebijakan Privasi Hubungi kita Sitemap Facebook