Cara mateni mode peteng kanggo Google Chrome

Yen sampeyan ora seneng mode peteng ing Chrome, gunakake langkah-langkah iki kanggo mateni fitur kasebut.

Google Chrome pungkasane duwe dhukungan asli mode gelap kanthi versi 74 kanggo sapa wae sing pengin ngalih saka pengalaman skema warna abu-abu peteng - padha karo warna sing kasedhiya karo mode incognito.

Mangkene carane sampeyan bisa mateni mode peteng Google Chrome sawise nganyari ing Windows 10, macOS, Linux.

Gampang mateni mode peteng kanthi nginstal tema iki.

Mung terus mode peteng nalika mbukak jendhela incognito.

Pasang Tema Chrome

Cara mateni mode peteng kanggo Google Chrome

English
Español
Français
Afrikaans
Shqiptar
አማርኛ
عربى
հայերեն
Azərbaycan
Euskal
беларускі
বাঙালি
Bosanski
български
Català
Cebuano
Chichewa
简体中文
中國傳統的
Corsu
Hrvatski
Čeština
Dansk
Nederlands
Esperanto
Eesti keel
Filipino
Suomalainen
Frysk
Galego
ქართული
Deutsche
Ελληνικά
ગુજરાતી
Kreyòl Ayisyen
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
עברית
हिंदी
Hmoob
Magyar
Íslensku
Igbo
Bahasa Indonesia
Gaeilge
Italiano
日本語
Wong Jawa
ಕನ್ನಡ
Қазақша
ភាសាខ្មែរ
한국어
Kurdî
Кыргызча
ລາວ
Latine
Latviešu
Lietuviškai
Lëtzebuergesch
Македонски
Malagasy
Melayu
മലയാളം
Malti
Maori
मराठी
Монгол хэл
မြန်မာ
नेपाली
Norsk
پښتو
فارسی
Polskie
Português
ਪੰਜਾਬੀ
Română
Русский
Samoa
Gàidhlig na h-Alba
Српски
Sesotho
Shona
سنڌي
සිංහල
Slovenský
Slovenščina
Somali
Sunda
Kiswahili
Svenska
Тоҷикӣ
தமிழ்
తెలుగు
ไทย
Türk
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Cymraeg
isiXhosa
ייִדיש
Yorùbá
Zulu
Prakawis TOS Kebijakan Privasi Hubungi kita Sitemap Facebook